Skip to content Skip to navigation
Notícies
Clínics
Clínics
Contacte

L'empresa

Els nostres 20 anys d'experiència voltant pel món amb l'esport d'elit i en contacte permanent amb la gestió esportiva i la participació en una Olimpíada ens ha ensenyat a descobrir valuoses claus de la gestió i assessorament esportius. Viure constantment immersos en entrenaments, esdeveniments esportius i protocol ens ha ajudat a detectar les millors fórmules per assolir triomfs, petits i més grans, i a moure'ns amb més comoditat en un món tan complex com és la dinàmica competitiva a nivell nacional i internacional. El nostre aprenentatge es basa en l'experimentació durant aquests 20 anys com també els estudis en les Universitats de Barcelona i Pompeu Fabra juntament amb un MBA a la Salle Barcelona.

BRELAN compta amb les instal·lacions de centres d'alt nivell esportiu com Sport Area Calella, amb hotels selectes, i la possibilitat de fer qualsevol esdeveniment a qualsevol indret del món, són el gran ventall de facilitats de les que disposem per dur a terme tots els nostres projectes i serveis.

Missió Brelan:
Volem posar els nostres coneixements i experiència d'aquests anys a l'abast de les persones que volen fer eficient la gestió en clubs i centres d'esport, en esdeveniments esportius, i en esportistes que volen assolir o afrontar nous reptes. També la nostra experiència ens permet garantir una adequada representació d'esportistes.

Visió Brelan:
El nostre objectiu és assessorar i conscienciar empreses, entitats, clubs i esportistes sobre els canvis que la gestió de l'esport hauria d'emprendre, tenint com a referència altres nacions que són al capdavant, innovant des de fa temps, en aquest terreny. Una nova mirada d'aquesta gestió, però també del propi entrenament personal, tal i com hem pogut veure, consolida millors resultats físics i econòmics. Els nostres anys presents a tants esdeveniments i a nombrosos països ens ajuden a treballar des del "know how". Sabem com fer-ho per a crear referents nacionals en gestió i assessorament esportiu aportant els valors i l'eficiència que condueix als triomfs.
Brelan

Clínics Brelan

Millora el teu rendiment