Skip to content Skip to navigation
Notícies
Clínics
Clínics
Contacte

Patrocinadors

Sural

Sural és una empresa que es dedica a la creació, fabricació, distribució i venta de material tèxtil tècnic. Sobretot en l'àmbit del ciclisme, el running i el triatló.

Sural
Sailfish

Sailfish és la marca en la que has de confiar si busques neoprens de triatló de primer nivel.

Sailfish
Centre Cenit

Especialistes en rendiment esportiu. Salut, tractaments personalitzats.

Cenit
Kanaola Bikes

Bicicletes d'alta gama amb un estil únic.

Kanaola Bikes
Velolovefit

Solucions pels amants del ciclisme, que busquen un tracte personal, exclusiu i professional que els permeti gaudir de la seva major passió: LA BICI.

velolovefit
Ajuntament de Calella

Calella, coneguda com la capital turística de la Costa del Maresme, es caracteritza per ser una ciutat cosmopolita i alegre, amb un clima típic del Mediterrani.

Ajuntament de Calella
Club Natació Calella

Club de natació de la ciutat de Calella.

Club Natació Calella
Club Esportiu Mediterrani

El Club Esportiu Mediterrani es una associació fundada el 3 de juliol de 1931 per un grup d’entusiastes de l’esport, en particular de la natació, que freqüentaven la platja de la Barceloneta i la piscina dels banys “La Deliciosa” situats en el mariner barri de Barcelona.

Club Esportiu Mediterrani
Crol Centre Calella

Aquesta instal·lació compta amb una piscina de dimensions olímpiques 50 x 25, climatitzada i a l'aire lliure, a només 100 m. de la platja; que pot ser utilitzada durant tot l'any ja que es manté a una temperatura de 27º C i que la bonança del microclima de la zona -poques pluges, bona insolació i temperatures mitges superiors als 10º C en els mesos més freds-, la converteixen en el lloc idoni per la preparació dels esportistes a l'aire lliure. A més al costat de les instal·lacions del Crol Centre, es poden trobar espais per al gimnàs i la musculació.

Crol Centre Calella

Clínics Brelan

Millora el teu rendiment